//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
cara nak download video you tube
Tuesday, April 16, 2013 | 12:33 AM | 0 panda
   
semalam baru dapat tahu care nak download video dari you tube yang so easy mizi punya. so hari ni lia nak kongsikan cara macam mane nak buat bende alah ni. install je iLid, korang dah boleh install sebanyak video yang korang nak dengan jayanya. :D

1. pergi ke laman web keepvid <-- klik
2. 
3. lepas dah download, click run dan accept lah semue term and policy die.
4. then, dah download tu, pergi ke you tube dan copy seperti di bawah

5. 
6. tunggula sehingga selesai download dan korang boleh download banyak video dalam satu mase !

done ! itu je carenye .simple kan.mudah dan sangat best iLivid ni.
SEMOGE BERJAYA !




Older Post