//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
SCM music player
Saturday, June 4, 2011 | 2:09 AM | 0 panda
ASSALAMUALAIKUM~
tutorial yg sterusnya ialah SCM music player..ape tu?la..yg bwh tula...xkan x nampak kot..cantek kan..ehehe
jom try buat..

1.Pegi kat >sini<

2.pilih skins ikot ksukaan korang..cam kat bwh ni


3.then,g kat EDIT PLAYLIST n masukkan URL lagu yg korang nk kat situ.ltak bnyak2 pon boleh..







4.korang leh masokkan URL lagu tu ikot step cam ni..
copy bende yg aku bulatkan tu then paste kat step (5)
   
5.g plak kat CONFIGURE SETTING n tkar jadi cam ni..
korang leh tkar bende yg aku bulatkan ikot ksukaan korang 


6.click DONE then paste code tu kat HTML/javascript


7.siap !


Older Post | Newer Post