//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
print screen / amek gambar window
Monday, July 4, 2011 | 8:53 AM | 0 panda
print screen..or..name nk snang phm nye amek gambar window..t'sgat lah senang care nk watnye..tpi make sure lah korang punya photoscape..aku tau gune photoscape je..bende len aku x tau..


1.pegi je kat mane2 window yg korang nk print screem tu..

2.then,g photoscape n ikot step ni

click SREEN PICTURE


3.korang tkar la care korang nk capture nk cam ne.cam ne2 pon bleh..

4.pastu automatik die akan pegi blik ke window td n korang click je kat mane2 area window tersebut..

5.SIAP..n korang leh lar edit mgikot ksukaan korang n save..then bleh digunakan bile nk masokkan dlm post entry ..mcm ni..



post korang nampak lg kemas mggunakan care print screen ni ..selamat mencube



Older Post | Newer Post