//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
blockquote
Sunday, December 18, 2011 | 10:23 PM | 0 panda
assalamualaikum..

hello2..kakak2 adik2 abg2 mai dkat2..sye nak bg tau care nak pasang BLOCKQUOTE . kpda yg dah tau nak pasang tu, dok diam jelar ek.tgok je .ni kte nak tunjuk cre pasang blockquote kat sape2 yg x tau n t'tnye2 cam ne nak wat bende ni.hehe.first,korang tau x ape bende nye blockquote ni,nah,tgok bwh ni.

blockquote

1.design--> edit HTML 

2.tekan Ctrl+F or F3 n cari code ni


]]></b:skin>

3.paste code  bwh ni kat ATAS code ]]></b:skin> td tu.


.post blockquote {
background:url(URL GAMBAR);
-moz-border-radius-topleft: 5px;
-moz-border-radius-bottomright: 5px;
padding: 6px;
Border: 3px dashed #FE2E9A;
margin:1em 20px;
}

4.colour merah : tkar gambar ikot kesukaan korang . bleh crik kat cni photobucket.

5.colour kuning : tkar ikot ketebalan yg korang nak tok border die.

6.colour ijau : tkar kalo nak dashed (- - -) , solid or dotted (. . .) tok border.

7.colour pink : tkar tok colour border. leh crik kat cni HTML colour code.

8.siap! n save

CARA NAK GUNE :

1.type smethng kat posting --> highlight p'kataan t'sebut --> n tkan symbol cam ni


2.preview dlu kalo takot x jadi .siap.





Older Post | Newer Post