//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
bilangan pelawat ke blog
Monday, December 19, 2011 | 6:57 AM | 0 panda

kali ni kite nak ajar plak care nak ltak bil. pelawat yg masok blog korang. korang nak tau tak2??hehe.meh kite tunjok kan carenye..

1.first, pegi dkat >sini

2.then,korang kene sign up dlu lau nak wat bende ni.pastu korang sign in ikot email address n password yg same   

sign in kat anak panah tu

3.then,korang klik kat tab 'link code' dan isikan site korang kat ruangan mcm bwh ni

masokkan site korang n then tkan ADD

4.korang kene copy site korang ikot mcm ni..


5.lpas dah siap tu,korang tkar ikot ksukaan korang n tok colour bleh crik kat html colour code

tkar mcm no. 1 dulu , lpastu klik mcm no 2

6.copy code t'sebut 

7.design --> Add a Gadget --> HTML/javascript

8.then,paste code tdi tu di HTML/javascript

9.save n preview tok lihat hsilnya.done!






Older Post | Newer Post