//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
PBS PA
Saturday, March 16, 2013 | 11:36 PM | 0 panda
setelah sekian lama tak men_update blog, kali ni saya kembali membincangkan isu-isu panas dan terkini.haha.acah mak enon je.dah lame tak update blog.ari ni tetibe pulak rajin nak update.life sekarang much better than dulu.tapi tak lepas dengan cubaan dan dugaan. tapi aku tahu aku kuat untuk tempuhi semua ini :)

sekarang lia dah masuk sem 2 (dari bulan 1 ari tu).tapi bukan U pon.form 6 sahaja yang mampu.subject sekarang semakin susah.terutama subject PA.wow,bukan main umum syllabus die.di tambah lagi dengan kerja kursus.huu

bulan 4 dah nak kene hanta and me? belom siapkan lagi.aarrgghh. tension.baru dapat 3 ribu lebih patah perkataan.kene carik lagi dua ribu.huu


Older Post | Newer Post