//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
sunway piramid ice skating
Saturday, December 1, 2012 | 11:19 PM | 0 panda

hai december,bye november.lagi sebulan je lagi nak 2013 dah.waa..macam x ready lagi la.cepatnye mase  berlalu *sigh* .bulan 1 dah masuk sem 2 .buku semue tak bace lagi.result lagi belom keluar.adudududu.mcm mane ni.macam mane nant result lia pon x tau .takot je nanti kalau kene repeat :(


apepon hidup kene rileks kan.ehehe.ni sebenarnye nak cite,25 ari bulan nov ari tu pergi sunway piramid.wuuhuuu.k, nampak tak  kebatakan di situ.haha.ha la macam mane x batak.dah lame giler kot x keluar2 macam ni.rase bebas giler la kan bile dapat keluar macam ni.hehe.nasib baik la my hubby tahu jalan.x de la nak habis minyak salah jalan.lia pergi dengan dayu,my bff.memang kene ajak die la.my hubby dah kate awl2 x nak skate.gile ke nak skate sorang2.memang kene ajak die la kan.huhu

first tujuan lia pegi sane lia nak skate.hehe.memang masuk2 je dari parking tu betol2 terus masuk ke bahagian ice skating.memang syiok sangat la kitorang.excited gile.tapi still rase nervous.sebab first time skate tu.

serba oren tu! belakang tu sendored.haha
oh my shoes .
still merangkak
time first time kitorang masuk dalam area ice tu memang wo! wo!  wo! la.licin gile kot.belom dapat stabil badan lagi.huhu.kitorang punye berpaut kat tepi dinding tu sampai nak tercabut bende tepi tu ha.memang lakalaka gile kitorang.then.boleh pulak jatuh tergolek gedebuk same2.macam nangke busuk dah ha.haha

wuhuuu!!
mmmuuaahh :*
we have fun together
nak diikut kan memang banyak kali aku jatuh ha.sampai sakit kaki .haha.yang dayu ni tak berape nak jatuh sangat.bengang pulak.haha.even kitorang jatuh banyak kali pon akhirnye kitorang dapat stabil sendiri and kitorang makin ketengah.hebat tak kitorang uolls? haha.

yang paling part aku suke sangat,ade sorang akak ni ajar kitorang care nak skate.memang sweet gile akak tu.kalau x sebab akak tu memang kitorang x kan skate.kitorang berjalan2 jer.haha.

lepas je abes skate ,ha ape lagi! shopping la uolls!haha.memang x pernah la shopping sakan sampai macam ni.huhu.


ini lah hasilnye.buku sem 2 ,cardigan, singlet n beg.huhaha.takat ni jela entry untuk kali ini.moge bertemu lagi.hahaha


Older Post | Newer Post