//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
baju dari jingjing dah sampai
Thursday, November 1, 2012 | 1:50 AM | 0 panda

haloha!! i'm back! lia nak bagi tau ni..baju yang lia beli dari jingjing fashion house dah sampai....weeehuuu..see.nampaknye jingjing ni boleh di percayai la kan.bukan jenis laman web yang menipu kan..bukan ape.sekarang ni kan banyak yang menipu.bile dah masuk duet.barang x sampai2.itu yang x mo kan..so ,ni die bukti nye..



sory la..gambar senget la pulak.hehe.nak rotate tak boleh.ape entah masalah ni.adoi.haha.untuk pengetahuan korang.mase untuk barang ni sampai kat kite just seminggu jer.kejap jer..tak de la lame sangat kan..kene bersabar la..hehe

lepas ni boleh la beli banyak2 baju kat sini lagi.dah la macam2.wuuhuu.tapi.....offer 30 % dah abes.tak syok la..nak kene tunggu die buat offer dulu baru beli.hehe





Older Post | Newer Post