//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
online shopping : jingjing fashion house
Sunday, October 28, 2012 | 5:43 AM | 0 panda

ehem2..waa.dah lame gler x huptade blog.malas nak menaip .mesti  x de orang nak menjenguk blog ni.dah lame x  blogwalking bloger lain memang la kan.huhu.ha!  lupe nak ucap..selamat hari raya aidiladha.semoga para jemaah haji pulang ke malaysia dengan selamat dan mendapat haji yang mabrur.AMIIN!

sebenarnye ari ni lia nak bagi tau korang , korang dan korang tentang satu online shopping ni.best gler baju2 die.rambang mata woo!! semua cantik2 pulak tu.tak rugi kalau korang beli.puas hati.memang la lia x beli lagi.tapi lia on the way nak beli ni.dah bayar semua.tapi belum sampai lagi barang nye.hehe.

korang nak try tak tengok official web die.ha.korang boleh tekan ni jingjing.com.my .macam2 baju die wa cakap lu.haha.kan gangster mari.haha.kat bawah ni sample2 baju yang ade kat dalam jingjing fashion house .selamat menjamu mata .ahaks >_-




SH0580 (Pink)

SH0581 (Green)

SH0574 (White)


dah..cukup lah tu.penat cek nak copy n paste gambar ni ha. hehe.macam mane2! cool tak baju2 die.kalau korang nak tengok lagi baju2 die korang pegi lar kat link tu ye.macam2 jenis baju ade.cardigan,maxi dress,shirt,sweater,pants,long shirt n banyak lagi.tapi laman web ni jual baju untuk perempuan jer.ade untuk lelaki pon dekat bahagian couple wear.

jingjing ni die ade sale time bulan oktober ni tau.ops.lagi 3 hari je lagi dah nak abes ni.baik korang pegi link tu cepat.huhu,sory la kalau korang ade niat nak beli then lia post lambat bende ni.lia tahu bende ni pon baru2 ni jer.dari FB.lia nampak iklan kat tepi tu try la klik.macam tu la boleh jumpe nye.huhu.memang dah lame dah niat nak post pasal bende ni .tapi rase malas jer.hehe.

pape pon korang pegi la singgah laman web ni ye,tengok2 kalau berkenan ceh..macam laman web lia je ek.haha.

SELAMAT BERSHOPPING ONLINE :)


Older Post | Newer Post