//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
galaxy Y atau HTC ?
Saturday, June 23, 2012 | 5:39 AM | 0 panda

hello guys ^^.
pejam celik pejam celik dah bulan 6 kan.tak lame lagi dah nak puase then raye! yeay! hehe.tak boleh nak excited sangat .bulan 11 dah pekse STPM sem 1 plak :'( takot wei! hope aku dapat buat :')
aku memang dah buat keputusan nak amek STPM jer.dekat dengan family aku then tak payah nak belanje banyak kan.kalau university confirm beribu2 .nanti setahun setengah jer teros degree.jimat mase  ;)

ok,back to the topic ,aku nak beli handset tapi tak tahu nak beli ape.takot nanti dah beli menyesal pulak.alang2 dah beli aku nak beli yang the best teros.tapi budget 700 jer.hehe.tapi point sekarang aku nak beli smartphone.main game syok woo.*kaki game 

SAMSUNG GALAXY Y
Samsung Galaxy Y -Free 4 case + 2GB SD Card  (Black)
comel kan?aku nak handset ni sebab die ade android and murah.RM500 dah dapat kot.syok tak syok .haha.tapi galaxy ni macam kecik la.aku takot aku tak puas jer.game die entah best entah tidak --'
tapi camera die 2MP jelar.tak syok ah nak amek gambar nanti.hehe.pastu tak de 3G .macam mane nak video call  dengan sayang aku nanti .hehe

HTC
HTC Desire C (White)
HTC Desire C cool jugak kan?tapi harge die mahal sikit daripade  galaxy la RM680.tapi ni best sikit camera die 5MP

waa!! aku tension! nak beli yang mana satu ni.ade sape2 yang nak bagi idea tak handset ape yang best ? :'(




Older Post | Newer Post