//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
budak-budak sekang mkin kurg ajar !
Saturday, February 18, 2012 | 9:34 PM | 0 panda

agak lame x hupdate blog aku ni..coz x de idea nak update phasal ape.skang aku dah x sek n tgah tggu kputusan SPM yg wat aku agak kecut jugak la..dah kertas exam ari tu susah2.x tau la nanti result terok ke ok.huhu.mintak2 ok lar..AMINN!

sumber : google


*PERKARA PERTAMA

ok back to the topic,seriously budak zaman skang ni perangai dorang trok sgat2.aritu ade bace surat khabar BERITA HARIAN *aku nak peromote ke ape ni* phasal kumpulan pelajar popuan ramai2 belasah sorang pelajar popuan .gila x gila la budak skang ni.zman ak dulu x de mcm ni.*tapi x tau la kat sek len.hehe* gare2 die belasah sebab sorang palajar popuan tu tulis kat FCEBOOK phasal die kene buli ngan palajar popuan yg sam sek dengan die.adoi,dorang ni kata je dah masok sek menengah,tapi prangai mcm budak2.adoi.

kononye dorang nak tunjuk dorang gangster la tu,balesah2 org..ei,please a be a matured.kau org tu popuan.WAHAI BUDAK ! jage la kelakuan tu.buat malu kaum HAWA jer.igat korang gadog2 cam tu style sgat la.oh PLEASE! nyampah gler..sudah2 la budak2 yg baru nak up ni.sedar diri tu ckit.jgan asyek nak b'gadoh2..balajar tu yg pnting la syg...


*PERKARA KEDUA

ari tu ade dgar satu cte yang budak lelaki darjah 5 pgang buah dada pelajar popuan darjah 5.YA ALLAH! seriously frst aku t'pikir lpas t'dgar cte tu,aku rase nak lempang je budak tu.isy.melampau sgat.kcik2 dah pandai buat mcm tu.ape nak jadi entah ble budak tu besar --'
budak sekarang trok2 sbab dorang slalu t'dedah dgan gambar2 lucah,cte2 luah.lg2 kat internet,jgan ckapla.melambak.bdak skang,kck2 dah pandai pakai internet.mcm2 la dibukaknye.balik sekolah pegi CC pastu bkak bukan2.adei.....trok2.ape nak jadi entah

parents dorang patot larang dorang drpd pegi CC tu,even.dorang kate nak men game.parents mstila jage2 takot dorang wat pap.aih...

stop sampai sini je lar..skit ati plak rasenye --'
BOIII~



Older Post | Newer Post