//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
care nak tukar template ke blogskin
Sunday, January 1, 2012 | 2:48 AM | 0 panda


hello dearest!! huhu .how are u today ? much better than 20011? huhu. BTW, Happy New Year !! ari nak b'speaking london ckit lar. azam baru la katekan ..hahaha So,today i want make some tutorial about how to change template to blogskin.korang sedie maklum kan,blogskin tu cam ne.kalo x tau,tgoklar blog aku tu. tomei x? bek ckp comel,kalo tdak i bkar umah korang..haha. kidding jelar.


frst , korang mesti pandai nk gune HTML Code,sbb kalo korang nak ubah pape,mesti kene ubah kat code die sendiri .x de dah nak tukar2 kat design,huhu.memg difficult ckit nak gune blogskin ni,tpi korang akan biase gak lame2. huhu

klik sini tok pilih korang nye blogskin,banyak pilihan tau,jgan rambang mate plak nanti..huhu

after korang dah pilih blogskin mane yg korang nak

klik situ tok download


open yg korang dah download tu then copy sume code dlm tu.ok!


1.Dashboard --> Design --> Edit HTML

2.scroll smpai bawah n find REVERT TO CLASSIC TEMPLATE .

3.delete sume code yg ade dlm kotak putih tu dan paste kan code yang korang copy tadi .

4.preview dulu baru save ek?

kalau blogskin korang x menjadi ,cari blogskin yg lain sbb mungkin blogskin tu ade masalah (p'nah kene.. huhu)


Older Post | Newer Post