//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
download GIMP
Wednesday, December 21, 2011 | 12:19 AM | 0 panda

pade sape2 yang dok m'mikir2 cam ne nak transparentkan header or gambar, or whatever..
korang leh try gune GIMP ni . senang jer care nak gunekan gimp ni..nanti aku wat satu post tok transparentkan header gune GIMP ni okey .^_^

korang leh download GIMP ni kat SINI 

kalo nak download GIMP ni take a few minute. so,sabar je ek. jgan cpat give up . x elok. hehe


Older Post | Newer Post