//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
saat2 happy b'sama si dia
Saturday, June 25, 2011 | 12:42 AM | 0 panda
lame gler lah x wat post entry..hehehe..arini t'tbe trase ade mood plak nk wat entry..
first aku nk cte tentang btape happynya aku ngan si en.masnizam..
nyot2!!
hehehe...time cuti ari tu..aku ajak die g jln2 die on je..hehehe..tu yg syg die lbh tu..

first,time 4/6/2011 aku n mami aku g shah alam ngan die..rancgan aku nk g ICT ngan up town..mau shopping..ops,shopping tmpat biase2 je.huhu..
tpi akhirnye just jadi g ICT but x jadi g up town..kecewe :(
x pela..x dpt g sane pon,janji saye happy ngan syg saye..hehehe
dpt tangkap bnyak gambr ngan akak je..die entah g ane2 time ktorang ngah amek gmbar..geram je..bru nk amek gmbr ngan die,wat knangan..huh

kami sperti burung merak..eceh

my mami <3

ade gye model x..bueekk

anak branak

cub....ba!!!

ada gaya

muke spesen

yg atas tu la agmbr2 nye..happy sgat time ni..coz dh lame gak aku x kuar g jalan..asyik dok t'perap dlm kdai je..nek bosan aku..huhu..skali-skale cuti2 amek ar pluang ni ajak syg aku g jln2..hehehe..

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

12/6/2011..kali ni g mandi-mende di kalumpang plak..mule2 rancang nk jln2 pusing kl or g mane2..
lastly..abg aku blek..n aku decide nk g mandi mande,coz abg aku tau jln g kalumpang tu..hehehe

mule2 syg aku kate x nak mandi coz malu..aku dh start wat mke..then,bru die g tkar bju..hehehe..akhirnya die mandi jgak..suke aku..hahah..

anak mak

my love <3

eceh,b'gaye

shampoo..

mama ! ! !

masnizam si kure2

my brother n si die

heeeeeeee!!!!sonoknye!!!!rase nk ulang lg je..hehe,,
try tgok bwh ni..hehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/






Older Post | Newer Post