//DANCING PANDA.


Bonjour!

Hello im Liana.thanx for coming to my official blog.i just bloging when i have an idea.i just to lazy to post sumthing because i dont have any idea.errghh -.- click FOLLOW button please :)
Find Me :
Facebook | Twitter
My ChurpChurp
Travel this

Story About Links Goodies


Message
Leave ur link in my Chat Box please :)
kalau nak coment post saya.coment di sini .masheh :)
wanna exchange ur link?tell me n follow me first :)


Sweetsour


Credits Section
Skin By LetthaKyra
Background APK
Best view in Google Chrome only.
jgan d amalkan
Thursday, June 2, 2011 | 8:42 AM | 0 panda
wah!!..nk wat entry bru lar..bosan lah asyik  cte tentang pribadi je..huhuhu
nk share sumthing ni...but,ni just pendapat aku je..sory la kalo entry aku ni leh wat org t'singgung or mnyampah ngan aku..x t'niat di dlm ati pon..

k..skang saye nk share2 ckit bende yg x elok d amalkan slalu..sbb bende ni leh wat org nyampah kat kte or mluat kat kte...x tau la lau bende ni same ngan pkiran korang..kte sekepale kot..huhuhu

1.jgan suke gne ayat lucah.
jgan lar suke sgat gune ayat yg x sdap d dgar or lucah dlm p'ckapan korang..even kat FB ke,BLOG ke,TWITTER  ke or whatever...gnelar ayat yg sdap d'dgar..asyik nk m'carut je..lme2 pon org nek fedap..kengkadang..ade yg lbh trok ble org ske pggil kwnnye ngan p'kataan yg x snonoh...kan x molek tu..pnat2 mak bapak dorang bg name sdap2..korang pggil die cam tu..isy..lgpon ckp lucah or m'carut nikan bkan b'daya kte..org kte ni cpat sgat t'pengaruh ngan bdaye barat..that's y leh jd cam ni..

2.perigi m'cari timbe.
kpade org yg rase dri die x cantek,jganla dok mggatai nak crik laki sane sini..wlaupon korang x lawa or x famous tpi stiap org tu ade jodoh n nasib masing2..ble dh smpai msenye mesti ade jodoh tu..jgan lar nk t'mgnade2 ke mgade2 ke ngan laki..org tgok,org mual tau..dlm ati org tu (ku sepak jgak minah ni) tambahan x de kene mgene ..huhuhu biar lah org ngorat kte,tpi jgan plak mlebih..just jd pramah udah lar..huhu


3.sombong
kte ngan org jadi sombong lah..rmah2 ckit..even korang x peramah pon,korang wat2 lar peramah utk amek ati org..huhuhu..aku pon x peramah sgat..huhuhu..org akan rase annoying kat kte lau kte sombong..

4.org merokok.
org popuan x sukala org merokok..busuk tau...uuyeekkss..org merokok ble b'ckp mesti busuk..sbb uh rmai popuan x suke..lgpo asap rokok sgat mrimaskan..tpi ade sstgah yg suke org merokok..kononnye b'gaye..oh..depends lah kat org tu..kalo bg aku..aku x suke gler org merokok..







Older Post | Newer Post